Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Tyske skiver med aprikos og rompuré

Tyske skiver med aprikos og rompuré>

425 g hvetemel

125 g potetmel

1 egg

250 g smør

225 g sukker

1 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

 

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egget og rør godt inn. Tilsett det tørre, rull massen i pølser og frys til dagen etter.Kuttes i skiver og stekes i ca 10 minutter på 175 °C.

                                    

fyll

1 pose tørkede aprikoser og 3 dl vann kokes mørt, og kjøres glatt i foodprocessor. Smak til med sukker, brun rom og sitron. Avkjøl kremen og fyll den mellom kjeksene.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev