Nyhet
Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Dessertpizza med bær og hvit sjokolade

Dessertpizza med bær og hvit sjokolade >

Pizzadeig

1 kg hvetemel eller Tipo «0»

1 pose tørrgjær

5 dl lunkent vann

1 dl olivenolje

2 ss salt litt mel til utbaking

 

Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett lunkent vann og olje. Elt deigen godt til den er smidig og myk. La deigen heve til dobbelt størrelse. Del deigen i seks like store emner og rull dem til boller eller til en stor pizza om du vil det. Kjevle bollene ut til tynne bunner. Fyll på med ønsket topping og stek pizzaen i varm ovn i ca 5 minutter.

 

1 utkjevlet pizzabunn, ca 25 cm  

 ½ -1 dl vaniljekrem eller crème fraîche

150 g frisk røde bær som rips, bringebær og jordbær

1 ss små rosmarinblader

50 g hakket hvit sjokolade

mynteblader og melis til pynt

 

Smør pizzabunnen med et tynt lag vaniljekrem eller crème fraîche. Legg bærene jevnt utover og dryss over rosmarinblader og hvit sjokolade.  Stek pizzaen i varm pizzaovn i ca 5 minutter. Topp med små mynteblader og et lett melisdryss.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev