Nyhet
Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Ostekake med skjørost

Ostekake med skjørost>

Mandelbunn

100 g demerarasukker

100 g hvetemel

100 g mandelmel

100 g sukker

 

Bland alt sammen. Trykkes i bunnen av en springform og stekes 10 minutter på 180 °C.

 

Ostekake

700 g Skjørost

200 g egg

5 dl tjukkmelk

125 g sukker

 

Kjør alt sammen glatt i en blender eller hurtighakke. Ha massen over bunnen og stek den på 180 °C i 5 minutter. Stekes videre i ca. 50 minutter på 100 °C.

 

 

Glasur

1 beger Rørosrømme

30 g melis

 

Rømme og melis blandes og has på toppen av kaken når den er romtemperert.

Kaken settes kaldt i 3 timer eller natten over. Serveres gjerne med rørte bær.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev