500 g mandelmel
500 g melis
165 g eggehvite
450 g sukker
150 g vann
165 g eggehvite
Fyll
100 g Philadelfia ost
20 g rømme
20 g melis
Forvarm ovnen til 140° C. Sikt mandelmel sammen med melis i en bolle.
Stivpisk eggehvitene. Rør sammen eggehviten og mandel- og melisblandingen med slikkepott.
Røren skal være litt rennende. Tilsett kakaopulver eller konditorfarge om ønskelig.
Fordel røren til makroner etter ønsket størrelse på et stekebrett med bakepapir.
La det være 3 cm avstand mellom dem. Makronene bør ligge i romtemperatur i 15 minutter etter steking.
De små makronene skal steke i 10-12 minutter, de store 18-20 minutter.
For å unngå at de blir brent, legg et stekebrett under stekebrettet med makronene.
Ovnen skal stå på gløtt. La makronene hvile på en rist etter steking.
Lag fyllet, bruk en sprøytepose og monter.