Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade makroner

makroner>

500 g mandelmel

500 g melis

165 g eggehvite

450 g sukker

150 g vann

165 g eggehvite

 

Fyll

100 g Philadelfia ost

20 g rømme

20 g melis

 

Forvarm ovnen til 140° C. Sikt mandelmel sammen med melis i en bolle.

Stivpisk eggehvitene. Rør sammen eggehviten og mandel- og melisblandingen med slikkepott.

Røren skal være litt rennende. Tilsett kakaopulver eller konditorfarge om ønskelig.

Fordel røren til makroner etter ønsket størrelse på et stekebrett med bakepapir.

La det være 3 cm avstand mellom dem. Makronene bør ligge i romtemperatur i 15 minutter etter steking.

De små makronene skal steke i 10-12 minutter, de store 18-20 minutter.

For å unngå at de blir brent, legg et stekebrett under stekebrettet med makronene.

Ovnen skal stå på gløtt. La makronene hvile på en rist etter steking.

Lag fyllet, bruk en sprøytepose og monter.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev