1 liters form gir 15 skiver
9 dl fløte
4 dl H-melk
200 g sukker
12 eggeplommer
1 loff eller helst brioche
melis
Varm opp fløte, melk og sukker til kokepunktet og legèr med plommene. Sil av. Skjær av all skorpene på loff eller brioche og del den opp i små terninger. Legg så mye som det er plass til i en brødform og hell over smeten. Trykk godt etter slik at alle bitene får absorbert væsken. Stek puddingen i ovn til den har satt seg, ca 40 minutter på 98 °C og avkjøl.
Ta puddingen ut av formen, og skjær den i skiver. Trim gjerne til kantene slik at de blir jevne. Legg skivene på bakebrett og varm dem opp i ca 5 minutter på 180 °C. Sikt på et jevnt og tykt lag med melis. Brenn av med propanbrenner eller i salamander til melisen er karamellisert. Serveres straks med litt friskt eplesyltetøy, god iskrem og pisket kremfløte eller vaniljesaus.