Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Eplestrudel

Eplestrudel>

6 ark med filodeig

3 epler

1 ss smør

50 g rosiner

50 g tranebær

40 g pinjekjerner

1 ts kanel

2 ss brødkrumme

smeltet smør

 

Legg 2 filoark ved siden av hverandre slik at de overlapper litt. Pensle med smeltet  smør over hele. Legg to nye ark oppå, og gjenta operasjonen. Skrell eplene, fjern kjernen og del dem i biter. Stek eplene lett i pannen. Tilsett de resterende ingrediensene og hell av væske. Legg fyllet langs kanten av filoarkene.

Pensle kantene med smør og rull opp som en rullade. Legg rulladen over på et bakebrett med papir. Pensle hele strudelen med smør, og stek til den er gyllen. Det tar ca 35 minutter på 200 °C. Servér gjerne med pisket krem og hakkede nøtter.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev