Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Epleknytter

Epleknytter >

6 stykker

13 filoark

3 epler

1 ss sukker

1 ss smør

1 sitron, saft og skall

litt reven muskatnøtt

litt kvernet rosepepper

2 ss brødkrumme

smeltet smør

 

Pensle et ark med smør og legg et oppå. Gjenta til det er seks doble. Pensle kantene og fordel fyllet midt på arkene. Samle sammen hjørnene til et knytte. Skjær det siste arket i strimler, som brukes for å holde knyttene sammen. Flytt knyttene over på en bakeplate med papir, og pensle alle knyttene med smør. Stek dem gylne på 200 °C i ca 15 minutter.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev