Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade biscotti

biscotti>

200 g smør

300 g sukker

500 g mel

frøene fra 1 vaniljestang

2 ts bakepulver

skall av to sitroner

1 ts salt

200 g egg

100 g pistasjenøtter, ristet

100 g hasselnøtter, ristet

100 g mandler, ristet

200 g tørket aprikos, i små terninger

100 g rosiner

2 eggehviter til pensling

 

Kjør smør, sukker og vanilje i kjøkkenmaskin. Ha i alt bortsett fra egg og nøtter. Kjør inn eggene. Ta ut av maskinen og bland i nøtter og tørket frukt.

Del opp i seks og rull ut i pølser . Pensles med eggehvite og stekes på 170 °C i 30 minutter, avkjøl litt. Kutt i skiver. Legg dem på brett og

tørk til de er helt tørre på 150 ° C.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev