400 g favorittpizzadeig
1 dl bechamelsaus
150 g mozarella fra Høvåg
150 g Rossalita fra Tjamsland Gårdsysteri
100 g sort vintertrøffel
1 egg
Forvarm ovnen til 270 °C og ca. 1 time før om du har pizzastein. Ha litt durumhvete på benken før du kjevler ut pizzabunnen. Lag to pizzabunner på ca. 30 cm i diameter, så tynn som mulig uten at den blir ødelagt. Smør den hvite sausen godt utover en pizzabunn.
Ha på mozzarella og rossalita revet i biter og fordelt så tett og jevnt som mulig utover sausen. Pass på at det ikke kommer saus på ytterkanten av pizzaen.
Høvl løvtynne skiver av osten, så tett og finfordelt som mulig. Pensle kantene med ett pisket egg. Legg den andre tynnbunnede pizzaen over osten. Klyp kantene sammen med fingrene eller med en gaffel etter ravioliprinsippet. Stek den på et stekebrett opp/ned eller på en pizzastein. Riv over med vintertrøffel.