Nyhet
Bake bakst m/uten gjær, surdeig og mørdeig Pizza Quatro Formaggio

Pizza Quatro Formaggio>

Pizzabunn

 

1. dag

675 g hvetemel

382 g vann

8 g tørrgjær

1 ts salt

 

Bland sammen mel og vann. Kjør dette i 3 minutter på lav hastighet. Tilsett gjær og salt og sett dette til heving i en time. Kjør deigen i 7 minutter på høy hastighet. La deigen stå kaldt til dagen etter.  

 

2. dag

1575 g hvetemel

780 g vann

8 g tørr gjær

4 ts salt

 

Bland ingrediensene i deig 2 og tilsett deig 1. Lag 150 g deigboller og kjevle dem passe tynne. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Kjevle tykkelsen på deigen ut i fra hva slags ovn du bruker. Ha på oster som talleggio, roquefort, gruyère og mozzarella. Bak pizzaene i ovnen på ca 250 °C i 6 minutter eller til osten er smeltet. Det er store variasjoner på ovner og pizzaovner er spesiallaget for dette. Det går helt fint med en vanlig stekeovn.        

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev