Nyhet
Bake bakst m/uten gjær, surdeig og mørdeig Pizza med norsk salami

Pizza med norsk salami>

220 g favorittpizzadeig

80 g tomatsaus

1 stor, avlang paprika

1 fedd fersk hvitløk

½ kepaløk

10 skiver Pablo fra Ask

2 ss olivenolje

noen skjeer tomatsaus

1 ts tørket peprocino

 

Forvarm stekeovnen til 270 °C eller høyere, gjør det minst 1 time før om du bruker bakestein. Start med å bake paprika på et brett i ovnen. Avkjøl, trekk av skinnet og fjern stilk og frø. Riv den i tynne avlange biter. Kutt løk i tynne strimler og legg paprika og løk til side.

Skjær en sterk salami i tynne skiver. Pass på at den er myk og fersk, da er den best på pizza. Ha litt durumhvete på benken før du kjevler ut pizzabunnen.

Lag en pizzabunn på 30 cm i diameter og smør tomatsausen på pizzabunnen. Riv over et fedd fersk hvitløk på microplane. Ha på mozzarella, salami Pablo fra Ask, paprika og løk i strimler. Strø over ½ ts tørket peprocino. Stek pizzaen til den er gyllenbrun på kantene. Ha over litt olivenolje før servering.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev