220 g favorittpizzadeig
80 g tomatsaus
1 stor, avlang paprika
1 fedd fersk hvitløk
½ kepaløk
10 skiver Pablo fra Ask
2 ss olivenolje
noen skjeer tomatsaus
1 ts tørket peprocino
Forvarm stekeovnen til 270 °C eller høyere, gjør det minst 1 time før om du bruker bakestein. Start med å bake paprika på et brett i ovnen. Avkjøl, trekk av skinnet og fjern stilk og frø. Riv den i tynne avlange biter. Kutt løk i tynne strimler og legg paprika og løk til side.
Skjær en sterk salami i tynne skiver. Pass på at den er myk og fersk, da er den best på pizza. Ha litt durumhvete på benken før du kjevler ut pizzabunnen.
Lag en pizzabunn på 30 cm i diameter og smør tomatsausen på pizzabunnen. Riv over et fedd fersk hvitløk på microplane. Ha på mozzarella, salami Pablo fra Ask, paprika og løk i strimler. Strø over ½ ts tørket peprocino. Stek pizzaen til den er gyllenbrun på kantene. Ha over litt olivenolje før servering.