Norsk Mat Kjøtt, vilt og fjærkre Ravioli fylt med gresskar og stekt pinnekjøtt

Ravioli fylt med gresskar og stekt pinnekjøtt>

Pasta

350 g mel 

9 eggeplommer

1 helt egg

1 ts salt

1 ss olivenolje 

 

Ta alle råvarene i en kenwoodbolle og elt deigen til den former seg til en fast deig.  Pakk den inn i kjøkkenplast og legg den kjølig i ca 1 time. 

 

Ravioli-fyll 

200 g gresskar 

50 g spinat 

50 g parmasan 

50 g pinnekjøtt 

salt og pepper  etter smak

 

 

Bak gresskaret på 210 ° C  til de er møre  og dette  tar ca  20 minutter. Stek spinaten lett i en panne. Når gresskaret er ferdig blandes kjøttet sammen med parmasan og spinat til en fast masse. Den trenger ikke å bli kjørt fint. Smak til med salt og pepper. 

 

 

Ravioli 

Nå bruk den ferdig lagde pastadeigen. Her kan det være lurt å bruke pastamaskin for å få den så tynn som mulig. Etter du har "kjelvet" den til fin tykkelse skal du stikke ut sirkler som er 5 diameter.

 

Legg en skje med fyllet på halvparten av sirklene med pasta. Pensle rundt fyllet med sammenvispet egg. Legg en ny sirkel med pasta på. Nå er det viktig å presse pastaen sammen slik at den ikke går fra hverandre.  

 

Tips: bruk mel under pastaen når du stikker sirklene ut slik at den ikke setter seg fast i bordet.

  

Å koke ravioli er en veldig kjapp prosess når pastaen er fersk. Så når du har ferdig oppkokt vann svil det bare ta et lite minutt.

Stek det ferdig dampete pinnekjøttet hardt i en stekepanne med smør slik at det blir karamilisert.  

 

Til servering topper du raviolien med det stekte pinnekjøttet, litt stekt grønnkål og revet permasan. 

 

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev