Norsk Mat Kjøtt, vilt og fjærkre Potetlefse med pinnekjøtt

Potetlefse med pinnekjøtt>

4 potetlefser

200 g pinnekjøtt uten ben

 

2 dl rømme

50 g tyttebær

1 hjertesalat

1 sjalottløk

 

Lag potetlefsen som anvist i oppskrift nedenfor.

Pisk tyttebær rømmen.

Stek pinnekjøttet i en varm panne med smør og sjalottløk.

Fyll potetlefsen med salat, pinnekjøtt og tyttebær rømme.

 

 

 

Potetlefse

200 g kalde, kokte, skrelte poteter

0,5 dl melk

1/2 ts salt

1/2 ts sukker

1/2 ts bakepulver

50 g mel

 

Bland alt i en bolle til du får en deig som er fin å jobbe med. Del deigen i emner. Kjevle den ut med godt med mel. Stek lefsene på høy varme i en tørr stekepanne eller på en takke til de er gyllen på begge sider. 

 

 

Tyttebær-rømme

2 dl rømme

50 g tyttebær

Pisk rømmen og vend inn tyttebærene. Smakes til med salt og sitronsaft.

Fyll lefsene med pinnekjøtt, salat, tyttebærrømme og finkuttet sjalottløk.

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev