Norsk Mat Kjøtt, vilt og fjærkre Pepperglacet pinnekjøtt

Pepperglacet pinnekjøtt>

Asiasaus, peppersaus og ming-mingsaus

1 sjalottløk 

2 røde chilli 

1 knoll ingefær  

1/2 dl soyasaus 

1/2 dl hoisinsaus

1 ss fishsauce 

salt, pepper og tabasco etter smak

 

Kutt alt av  grønnsaker så fint som mulig og stek dem gyldne i en kjele. kok alt sammen og smak til med salt og pepper.

 

Om du vil ha den mer spicy bruk tabasco. Ta det ferdig dampede pinnekjøttet og vend det inn i den spicy sausen.  

 

La det småkoke slik at smakene setter seg i kjøttet. Til serveringen kan du gjerne toppe med finkuttet vårløk, koriander og granateple. 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev