Norsk Mat Kjøtt, vilt og fjærkre Okonomiyaki

Okonomiyaki>

Rester av pinnekjøtt uten bein 

ca 200 g

2 ss solsikkeolje

1/3 hodekål i strimler

2 revne gulerøtter 

5 egg

4 ss hvetemel

noen dråper sesamolje

1 ss chiratcha eller chill

1-2 ss dashipulver

salt etter smak 

 

Ha pinnekjøttet i en stekepanne sammen med litt olje.

Bland ingrediensene i bolle, og  hell blandingen over pinnekjøttet i stekepannen. Stek blandingen på medium varme og snu når den setter seg.

Avlutt med topping. Stek gjerne disse I små blinpanner og server en panne til hver.

 

 

Topping 

2  finsnittet vårløk

majones tilsmakt rikelig med pepperot eller wasabi

Okonomiyaki dressing

 

 

Okonomiyaki dressing

4 ss god tomatketchup

2 ss oystersauce

1 ss brunt sukker

1 ss lime

1 ss Worshestershire

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev