FOTO stian broch
KOKK KOKK KARL TORBJØRN ANDERSEN
APPETITT 4/2017
Rester av pinnekjøtt uten bein
ca 200 g
2 ss solsikkeolje
1/3 hodekål i strimler
2 revne gulerøtter
5 egg
4 ss hvetemel
noen dråper sesamolje
1 ss chiratcha eller chill
1-2 ss dashipulver
salt etter smak
Ha pinnekjøttet i en stekepanne sammen med litt olje.
Bland ingrediensene i bolle, og hell blandingen over pinnekjøttet i stekepannen. Stek blandingen på medium varme og snu når den setter seg.
Avlutt med topping. Stek gjerne disse I små blinpanner og server en panne til hver.
Topping
2 finsnittet vårløk
majones tilsmakt rikelig med pepperot eller wasabi
Okonomiyaki dressing
Okonomiyaki dressing
4 ss god tomatketchup
2 ss oystersauce
1 ss brunt sukker
1 ss lime
1 ss Worshestershire