Norsk Mat Kjøtt, vilt og fjærkre Grillet svinenakke - Moo yang

Grillet svinenakke - Moo yang >

500 g svinenakke

 

Marinade

2-3 tørkede, røde chili eller chilipulver

1 stilk sitrongress

2 hvitløkfedd

4 korianderrøtter, skrapet og vasket

1 ts sukker

1 dl soyasaus, saltredusert

 

Kutt svinenakken i tynne skiver, mot fibrene. Knus alle ingrediensene i en morter, tilsett sukker og soya, og vend kjøttet i marinaden. Grill nakken.

 

Chilisaus

Nahm jiim jeuw

 

2 ts jasminris

2-4 ts chilipulver

3 ts sukker

1 dl limesaft

4 ss fiskesaus

4 ss light soyasaus

3 ss finhakket koriander

3 ss finhakket sjalottløk

 

Rist risen i en tørr panne til den er gyllen, avkjøl og knus risen til fint pulver i en morter. Smak til med fiskesaus, soyasaus, sukker og limesaus. Ha i koriander og sjalottløk tilslutt.

 

 


 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev