Norsk Mat Frukt, bær og grønnsaker Skjenningcrumble med bjørnebær og bringebær

Skjenningcrumble med bjørnebær og bringebær>

½ l vaniljekrem

200 g bringebær

200 g bjørnebær

4 Skjenning flatbrød, knust

4 ss smør

4 ss sukker

3 dl kremfløte, pisket

 

Smelt smør og sukker sammen i en stekepanne. Tilsett knust Skjenning og stek til det er gyllent og sprøtt og avkjøl.

Legg vaniljekrem i en ildfastform. Fordel bringebær og bjørnebær, og dryss over sprø Skjenning.

Stek i ovn på 200 °C i ca. 15 minutter. La stå 5 minutter før servering. Server med pisket krem ved siden av.

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev