Norsk Mat Frukt, bær og grønnsaker Eplevaffel med løyrom, rømme og pepperrot

Eplevaffel med løyrom, rømme og pepperrot>

Vaffelrøre

3 egg

6 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts sukker

2 ts salt

4 dl melk

100 g rømme

100 g eplesyltetøy

100 g finkuttet eple

100 g løjrom

 

Egg og alt det tørre vispes godt sammen. Ha i rømme og melk, og avslutt med eplesyltetøy eller eplemos.

Stek vaffelkakene til de har en gyllen farge. Rømmen stivpiskes og vend inn litt salt, sitron og pepper. Avslutt med løjrom. Lag en god skje av dette og legg den på midten av vaffelen. Riv over pepperrot.
>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev