Norsk Mat Frukt, bær og grønnsaker Eplelapper

Eplelapper>

Ca. 20 stk

300 g mel

1 ss sukker

½ ts salt

1 ts bakepulver

300 g melk

3 egg

50 g smør

6 epler

 

Smelt smør og avkjøl. Bland alt det tørre. Bland alt det våte og pisk godt sammen. Ha i litt og litt av det våte i det tørre, ikke rør mer enn nødvendig.

La røren svelle i 15 minutter. Skjær eplene i skiver og fjern kjernehuset. Dypp i røren og stek i varm panne med smør til de er gylne på begge sider.

 

 

Hurtig salt karamellsaus

 

100 g brunt sukker, klissete

100 g fløte

1 stjerneanis

havsalt

 

Kok opp sukker, fløte og anis. La sausen trekke litt med anisen i, fjern denne og smak til med salt.

 

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev