4 rødbeter
Eplelikørmarinade
2 dl eplelikør
10 g malte fennikelfrø
zest fra 1 sitron
40 g honning
Rødbetene kokes i saltet vann. Når de er møre, fjernes skallet og de kuttes i terninger. Mariner i eplelikørmarinaden.
200 g rensede kantareller
50 g smør
salt og pepper
Begynn på middels varme med litt olje. Når kantarellene er begynt å bli gylne, tilsettes smør og varmen skrus ned på stekepannen. Smak til med salt og pepper.
1 kamskjell
olje, salt og 1 ss smør
Ha litt olje i varm panne og legg i det rensede kamskjellet. Stek kamskjellet på høy varme og flytt på kamskjellet hvert 15. sekund til et minutt er gått. Deretter tilsettes i smør i pannen. Snu kamskjellet og la det trekke ferdig. Vær nøye med varmen etter at smøret et tilsatt, slik at det ikke blir brent.
Anrett kamskjellet med råmarinert småsalat og noen choggia-beter som er kuttet tynt og marinert i salt, olivenolje og litt sitron.