Nyhet
Matnytt Velkommen til matfest i Stavanger

Velkommen til matfest i Stavanger>

Velkommen til matfest i Stavanger

26. til 29. juni 2024, inviterer vi til Gladmatfestival for 26. gang! I løpet av disse fire dagene forvandles Stavanger sentrum til det vi selv synes at er verdens kjekkeste matfestival.

 

 

Under Gladmat fylles festivalarenaen langs Vågen fylles opp med utstillere som tilbyr nydelig lokalmat og digg street-food. Det er både store og små utstillere. Hos noen kan du sitte og hos noen får du maten i hånda eller i posen. Åpningstiden til festivalområdet er onsdag-fredag fra 12-21, og på lørdag fra 11-21 (noen har åpent til midnatt). De av utstillerne som selger lokalmatprodukt på Torget, kan stenge 18. Barnas Gladmat har åpningstid 11-17 alle dager.

 

 

Alle utstillere tilbyr Gladmatretten, en smaksrett som koster kr 50 eller kr 75. Årets Gladmatretter presenteres på nettsiden før festivalstart.

 

I tillegg til utstillerne, er programmet til Gladmatfestivalen variert og innholdsrikt. Det er et eget område for bryggeri og sideri, det skjer masse spennende i Pedersgata, Gladmatnatt i Fargegata er et høydepunkt, i Kokepunktet er det aktiviteter gjennom hele dagen og nytt av året er Barnas Gladmat, som tilbyr aktiviteter for liten og stor. I tillegg er en hel haug restauranter som inviterer til egne arrangement med både mat, underholdning og kjendiskokker.

 

Det er gratis å komme inn på festivalområdet. En del av arrangementene krever billett kjøpt på forhånd.

 

Nedenfor beskrives innholdet litt nærmere. Du kan også gå til programmet, der får du en god oversikt innholdet.

 

Velkommen til matfestival i Stavanger!

 

Du får mer informasjon her > 

gladmat.no

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev