I European Grand Prix, vant Trym Karlsen Global Young Chef Europe North kvalifiseringen foran Sverige og Island. Norske Kokkers Landsforening gratulerer Trym, teamet hans og familien
Dermed er Trym Norges kandidat til Global Young Chef finalen i Wales.

Her er han meny og tema.
Nordisk kalvekjøtt - sesongen er sent i februar, og de senhøstede vintergrønnsakene møter de delikate smakene fra tidlig vår.
Da jeg vokste opp med min far som kokk, fikk jeg tidlig kjærligheten til mat. Og kombinasjonene av kremet sopp, grillet kalv og smørglasert kål var en skikkelig favoritt. Dette er en hyllest til stedet jeg vokste opp, produktene jeg kjenner og smakene jeg elsker.

Meny
På grunn av de korte sesongene hjemme i Norge, har vi blitt tvunget til å maksimere alt fra produktene vi har. Trimming fra kjøttet brukes til å forsterke smaken av stekt kalv i sausen. Avskjær fra den bakte poteten gir en ost- og potetkrem. Og kålblader brukes i kålfond, noe som gir den delikate kålkjernen en skarp og ren smak.
Kalvefilet med grillede aromater og kalvejus
Stekt kalvelever med morkler og erter
Dampet vinterkål og pepperrot
Sprø tartelett med syltet purrestilk og karse
Bakt potet med norsk ost
Allergier: Melk, selleri, sennep, bygg, sulfitt
Vi gratulerer så mye!

