Matlaging bringer folk sammen. Å lage god mat hjemme handler om å bruke alle sansene. God mat er veien til gode opplevelser, godt humør, gode relasjoner, samhold og inspirasjon på alle plan.

I denne kokeboka er stjernekokken Eyvind Hellstrøms budskap til nettopp ungdommen. Sammen med bonussønnen Nils Rennan Lilleheie på 14 år lager Eyvind Hellstrøm en annerledes kokebok med kul mat.
I «Til Ungdommen. Oppskrifter på digg mat» serverer de oppskrifter på middager, salater, mellommåltider og desserter til hele familien.

Fokuset er på superenkle oppskrifter som skal inspirere til matlagningsglede hos både ungdommer og andre som sliter med å komme i gang på kjøkkenet.

Eyvind Hellstrøm øser av sin kunnskap og forklarer på en enkel og lettfattelig måte hvordan du kan gjøre de riktige grepene for å lykkes.

Mammaen til Nils, Anita Rennan, står for alle de flotte bildene, og sammen leker de seg frem til god stemning, smart og enkel mat.
Her lærer man seg å lage kjøttboller og fiskekaker fra bunnen av. Panering og fritering er med og sauser selvsagt. Klassikere som fiskegrateng, sheperd`s pie og club sandwich og alle de gode matrettene som både ungdom og voksne bør kunne er på plass.

Desserter som Nils sine pannekaker står side om side med ostekake opp-ned. I det hele tatt er dette en praktisk og basic kokebok for alle generasjoner egentlig som ønsker å kunne mange gode retter.

For selv om det er en bok dedikert til ungdommen så er det sikkert noen i husstanden forøvrig som kunne trenge en snik-pic i denne boka.

Konklusjonen bør være at dette er en bok for hele familien men den unge står for regien og han har gått i en god skole hos sin lærermester Eyvind.
Suksessduoen

Til ungdommen er den fjerde kokeboka samboerne Hellstrøm og Rennan utgir sammen. Triologien Hellstrøms hemmeligheter (20209, Hellstrøms grønne hemmeligheter (2021) og Hellstrøms hemmeligheter fra havet (2022) har til sammen et totalopplag på 110 000 bøker., og alle tre kåret til «Beste norske kokebok» det året de ble utgitt. Hellstrøm og Rennan har dermed vunnet prisen tre år på rad.
Eyvind Hellstrøm er en profilert kokk og har en rekke bokutgivelser og TV-programmer bak seg. Anita Rennan har jobbet mange år i reklame- og TV-bransjen og har tatt alle bildene til boka. Nils Rennan Lilleheie er 14 år og ofte å se på kjøkkenet med Eyvind både i hverdagen og på den populære Instagram -kontoen @hellstroms_verden., som Eyvind og Anita driver sammen.

Kagge Forlag
Pris kr 429