Matnytt Rullerende lærlinger

Rullerende lærlinger > serverer fineste fine dining

Sammen med Tom Victor Gausdal har Lava Oslo sine lærlinger komponert en 6 retters meny med de beste råvarene de kan få tak i. Lava Oslo har i dag 10 kokkelærlinger som rullerer på gruppens restauranter. Her har de lærlinger som har vært hos dem i 5 måneder og noen som har vært her i ett år. Dette er en unik mulighet for dem til å lære å jobbe selvstendig og forberede seg til fagprøven.

 

«Stagiaire er Fransk og betyr å være i praksis»

 

Eksempel på meny

• Crumpet og karvesmør

• Amuse gueule Tartelette med Røkt kolje, purre og grønn chili espuma

• Pannestekt Kamskjell med cavatelli og vin jaunesauce

• Bakt Piggvar med jordskokkrem, kylling og trøffelsjy

• Culotte av elg fra Stensaas, rød endive i aigre doux, potet og valnøtt med steinsoppskum 

• Varm Eplestrudel med tonkabønneiskrem og salt karamell 

• Mørk sjokolade-pasjonsfrukt praline og pistasjfinancier 

• Tilvalg: Krisines myke fra Hitra og Comté, havregoro, pære-tranebærmarmelade.

 

Meny

Pris per person 595 kr.

Tilkjøp av drikke-meny uten alkohol - pris per person 295 kr.

Alle priser er ekskl. billettavgift

Husk å melde fra om allergener og andre hensyn i matveien.

 

Her kan du booke:

dinnerbooking.com/no/nb-NO/eventbooking

Her får du mer informasjon:

lavaoslo.no

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev