Sammen med Tom Victor Gausdal har Lava Oslo sine lærlinger komponert en 6 retters meny med de beste råvarene de kan få tak i. Lava Oslo har i dag 10 kokkelærlinger som rullerer på gruppens restauranter. Her har de lærlinger som har vært hos dem i 5 måneder og noen som har vært her i ett år. Dette er en unik mulighet for dem til å lære å jobbe selvstendig og forberede seg til fagprøven.
«Stagiaire er Fransk og betyr å være i praksis»
Eksempel på meny
• Crumpet og karvesmør
• Amuse gueule Tartelette med Røkt kolje, purre og grønn chili espuma
• Pannestekt Kamskjell med cavatelli og vin jaunesauce
• Bakt Piggvar med jordskokkrem, kylling og trøffelsjy
• Culotte av elg fra Stensaas, rød endive i aigre doux, potet og valnøtt med steinsoppskum
• Varm Eplestrudel med tonkabønneiskrem og salt karamell
• Mørk sjokolade-pasjonsfrukt praline og pistasjfinancier
• Tilvalg: Krisines myke fra Hitra og Comté, havregoro, pære-tranebærmarmelade.
Meny
Pris per person 595 kr.
Tilkjøp av drikke-meny uten alkohol - pris per person 295 kr.
Alle priser er ekskl. billettavgift
Husk å melde fra om allergener og andre hensyn i matveien.
Her kan du booke:
dinnerbooking.com/no/nb-NO/eventbooking
Her får du mer informasjon:
lavaoslo.no
