Matnytt Liker du sopp?

Liker du sopp?>

Da er dette boka for deg. Den ivrige og etter hvert så kjente soppsankeren Tommy Østhagen har laget en bok om sopp som beskriver 200 sopper du må smake før du dør. 

 

 

 

Med seg på laget har han Pål Karlsen som er soppkontrollør og daglig leder av Norges sopp-og nyttevekstforbund. Han har tidligere skrevet boken Steinsoppen – Vill av natur.

 

 

 

Tommy Østhagen er kjent for de fleste matinteresserte som kokk men også soppentusiast og soppkontrollør. Han driver Metervare - og der lages noen av Norges aller beste pølser og Kreativ Catering. Han har skrevet flere kokebøker.

 

 

 

 

På høsteogbære.no hoesteogbaere.no/    finner du historier og tilberedning av råvarer du ikke visste fantes. Appetitt har hatt gleden av å jobbe med Tommy og hans team gjennom mange år og vi har også presentert spennende retter av sopp, komponert av Tommy og teamet hans. 

 

 

I denne boka får du den spennende historien om soppens finurlige verden fra A til Å på en brukanes måte. Her fyller stoffet seg ut over mange sider og alle er like interessante.

 

 

Om du vil bli flinkere på kjøkkenet er denne boka virkelig noe for deg. Den viser hvordan du kan bruke soppens rike verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Sopp på kjøkkenet er mye mer enn stuing og stekte kantareller.

 

 

 

Spørsmål og svar står side om side med smakfulle oppskrifter. Her får man mange overraskelser og «aha -opplevelser».

 

 

 

Myter og fordommer blir imøtegått med fakta og boka åpner opp en spennende og magisk verden hvor det meste foregår under bakken og den synlige soppen kun er dens «forplantningsorgan».  

 

 

 

Det er veldig mange positive ting å si om  boka «Spisopp» men en ting som er hel sikkert; Løp og kjøp. 

 

 

Lov deg selv at neste soppsesong er du klar for å sanke minst en underfundig sopp som du tidligere kanskje kun har sett og er du usikker så ta den med deg til soppkontrollen. Den finnes etter hvert på veldig mange steder. 

 

 

 

facebook.com/SpiSopp

Tommy Østhagen 905 64 318

tommy@metervare.no

Kjøp gjerne boka her: 

kolofon.no/product-page/spisopp

 

 

SpiSopp

200 sopper du må smake før du dør

ISBN 978-82-300-9970-3

480 sider kr 450,-.

Kolofon Forlag as

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev