Matnytt ost og vin i symbiose

ost og vin i symbiose> mellom to permer

Journalist og vinanmelder Merete Bø guider deg gjennom osteverdenen og gir sine beste vintips til de ulike ostene. For hvilke viner passer best til Stilton, Mont d’Or, Chèvre og Kraftkar? Eller til Talleggio og Parmesan?

 

Ost og vin er en grundig innføring i ost og de ulike ostefamiliene og gir samtidig nyttige tips og råd om innkjøp, lagring og servering. Vinekspert Merete Bø anbefaler viner som passer ostene og gir flere konkrete vintips i ulike prisklasser til hver ost.

 

Med denne boka vil du garantert få noen helt fantastiske smaksopplevelser.

 

 «Når en bit ost og en slurk vin harmonerer, skaper de en tredje smak. En smak som fremhever deres beste karakter og samtidig skaper en sensasjon av en ny smaksopplevelse bare den kombinasjonen kan skape. Den smaken, den opplevelsen vil man aldri glemme.»  Merete Bø

 

Det er Sune Eriksen som har tatt bildene.

 

Kagge Forlag as

Pris kr 449,-.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev