Der Peppern Gror fyller 7 år den 13. november. Der Peppern Gror som har høstet gode anmeldelser siden åpning, markerte også et taktskifte for Indiske restauranter i Norge når vi åpnet i 2015 med åpent kjøkken, indisk streetfood og med mamma bak grytene.

Før Covid startet vi en tradisjon hvor en kjent gjestekokk tok over kjøkkenet for å feire vår bursdag. Sist var det Eyvind Hellstrøm som tok ansvaret for kjøkkenet i 2 dager og serverte en 10 retters hvor tema var norske råvarer og indiske smaker.

I år er det Nud Dudhia, som endret hovedstadens restaurant scene, først med Breddos Tacos og deretter med Løkka Deli som nå tar ansvaret for kjøkkenet på Der Peppern Gror 13.november.

Med inspirasjon fra hans reiser ute i verden, og ikke minst Breddos og Løkka Deli, skal Nud sammen med resten av kokketeamet og muttern lage retter aldri servert i Norge før. Blant rettene kan nevnes, King Crab Pani Puri Infladita. Grilled corn, tikka mayonnaise, chevdo, Samosa de lamb barbacoa, lamb consommé, date ketchup og Keralan fried chicken pao bun, saffron & Kashmiri chile mayo, curry leaf
Nud Dudhia har reist verden rundt og kokkelert i byer som Paris, LA, London og Mexico City. Når han om et par uker tar over ansvaret for en hovedstadens mest populære restaurant hjelper det jo selvsagt at han selv har indiske aner.

NUD DUDHIA KITCHEN TAKE OVER DER PEPPERN GROR
I anledning vårt 7 års jubileum tar Nud Dudhia over rollen som kjøkkensjef på Der Peppern Gror og menyen vil bestå av råvarer som blant annet kongekrabbe, piggvar, lam, kylling og andre herligheter. På kjøkkenet denne dagen står også muttern og overser at alt går som det skal. (allergener: Melk, Hvetegluten, Skalldyr, Bløtdyr, Sennep, Mandler) – Menyen tilpasses allergener og preferanser.
Om dette pirrer i smaksløkene kan du bestille deg bord her :
derpepperngror.no
derpepperngror.no/nud-tar-over-dpg
Husk å velge 13. November når du reserverer
Avdeling Rådhusplassen
Telefon: 400 07 470

