Matnytt Minneverdige middagsselskaper

Minneverdige middagsselskaper>

Et godt middagsselskap byr på deilig mat og drikke, og hyggelig selskap med gode venner og familie. Når maten er gjennomtenkt og planlagt, kan også verten slappe av sammen med gjestene.

  

Mesterkokken Bent Stiansen viser deg hvordan du enkelt planlegger en meny med flere retter. I kurset lærer han deg å lage ni forskjellige retter, som alle holder restaurantnivå. Bent tar bort stresset med å forberede til fest og viser deg hva du kan gjøre klart i forveien. Han deler også mange av sine egne tips og triks slik at du garantert får et suksessfullt måltid. I tillegg får du 6 leksjoner med fokus på tilberedning av råvarer og om Bents anbefalinger til utstyr på kjøkkenet.

 

Bli en bedre kokk hjemme på ditt eget kjøkken. Du får trent på kokketeknikker, utforsket forskjellige smaker, og får inspirasjon til å sette sammen dine egne retter.

 

Hva du lærer

Lage restaurantmat hjemme som gleder og imponerer venner og familie.

Viktige grunnoppskrifter og teknikker som gjør at du lykkes på kjøkkenet.

Planlegge et festmåltid uten stress.

Sette sammen en meny med flere retter.

Matglede og inspirasjon til å lage egne selv

 

 

Om Bent Stiansen

Kjøkkensjef på Michelinstjerne-restauranten Statholdergaarden i Oslo

Vinner av det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d’Or, 1993.

Fikk første Michelinstjerne i 1998, og er den nordiske kokken som har hatt stjerne lengst.

 

Ønsker du å gi kurset i gave?

 

Du kan velge mellom å gi et digitalt eller et fysisk gavekort:

 

 Det digitale kommer til deg på epost.

Det fysiske sender vi til deg i posten. Det inneholder en spesialdesignet gaveeske med en hyggelig hilsen fra Bent, som du kan gi videre til den heldige mottakeren.

Velg hva som passer deg på check-out siden.

 

fraxx.no/courses

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev