Matnytt Michelinstjerne til Iris "on Salmon eye"

Michelinstjerne til Iris "on Salmon eye" >

Bilde over - foto Tobias Torjusen

Allerede før restaurant Iris har vær åpen ett år får de sin første Michelin-stjerne. – Dette er en laginnsats, og jeg er dypt stolt over det vi har fått til på kort tid, sier kjøkkensjef Anika Madsen.

 

Restaurant Iris ligger i den flytende installasjonen Salmon Eye, utenfor Rosendal i Hardangerfjorden. Ekspedisjonsrestauranten og Salmon Eye bygger på visjonen om å informere og inspirere verden om å spise mer ansvarlig produsert mat.

 

- Dette betyr veldig mye for et lite team i Rosendal og er en stor annerkjennelse av verdiene og konseptet Iris og Salmon Eye står for, men det viktigste er selvsagt at teamet leverer unike matopplevelser  sier daglig leder for Salmon Eye og Iris, Sebastian Torjusen.

 

Madsen forteller videre at Iris har ambisjoner om å utvikle seg videre, og at en Michelinstjerne gir inspirasjon og energi til å ta nye steg.

 

- Vi trodde på konseptet og visste at Salmon Eye og eierne i Eide delte de samme visjonene og målene som oss, men det var også alt. Når vi står her mindre enn ett år etter åpning og mottar stjerne, så er det på grunn av en helt unik kultur og laginnsats. Jeg vil takke gjestene våre, hele Iris-teamet, og selvsagt også Salmon Eye og Eide-familien.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev