Matnytt Martine Espeland lagde dessert som skapte OL historie

Martine Espeland lagde dessert som skapte OL historie >

De Norske Kokkelandslagene Junior er i en klasse for seg og en kvinnelig, ung og lovende kokk stod for en dessert som fikk 100 av 100 mulige poeng.

Martine Espeland og De Norske Kokkelandslagene Junior konkurrerte i de to kategoriene «Hot kitchen – Restaurant of Nations» og «Chefs table». Det er resultatet av disse to konkurransene sammenlagt som gir den endelige poengsummen. De Norske Kokkelandslagene Junior var beste nasjon i kategorien «Chefs table». Og en av rettene skilte seg ut

Les mer om Martine Espeland og hennes historiske bragd her på bakeri.net >

bakeri.net/laget-historisk-perfekt-dessert-

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev