Nyhet
Matnytt Lær å lage fristende italienske retter med Christer Rødseth!

Lær å lage fristende italienske retter med Christer Rødseth! >

Med stor matglede og iver etter å lære bort kokkekunsten, har han blitt en yndling blant det norske folk. Italia er favorittferielandet og med seg hjem har Christer tatt med seg minnene, luktene og smakene, og laget sin vri på maten.

 

Og nå vil han dele sin pasjon for det italienske kjøkken med deg - enkelt forklart, og med en smittende entusiasme.

 

Oppskriftene er i all hovedsak laget med råvarer du finner i den lokale dagligvaren – så du enkelt kan gjenskape noen av de herlige smakene på ditt eget kjøkken.

 

 

Pasta, pizza, risotto, mettende salater, ja italiensk hverdagsmat, og selvsagt mange gode Chris-triks, som løfter maten til nye høyder.

 

 

 Lag feriestemningen hjemme nå!

 

 

«Gode og mettende salater som egne retter får man liksom ikke nok av, føler jeg. Jeg vil utfordre deg til å ha med litt mer rotgrønnsaker i salatene. Det metter, det er godt, og det er virkelig noe Norge har å by på. Rotgrønnsaker kan fint serveres med italiensk følelse, selv om de kommer fra norsk jord! » Christer Rødseth

 

 

 

 

Pris kr 449

Cappelen Damm

 

Christer Rødseth er kjøkkensjef på Vaaghals i Oslo og medeier i restaurant Code. Han er tidligere kaptein på kokkelandslaget og ble for alvor kjent som deltaker i Farmen på TV2. Han har siden deltatt i og ledet en rekke programmet på TV. For tiden er han fast kokk to dager i uken på kjøkkenet i TV2s God Morgen Norge. Han har gitt ut boken Christer redder hverdagen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev