Matnytt Kaker og desserter i rødt, hvitt og blått

Kaker og desserter i rødt, hvitt og blått >

Det finnes uendelig mange kaker som passer til feiring, men hva er vel 17. mai uten den klassiske pavlovaen?

 

 

Lag pavlovaen som du vil med ulike smaker og pynt- og velg om du ønsker porsjon pavloa eller stor kake. Pynt gjerne pavlovaen med deilige bær i Norges farger. Det er kun fantasien som setter stopper for denne herlige 17. mai kaken. 

 

 

Bruk frukt og bær som et friskt og godt innslag på kakebordet

Det kan fort bli mye søtt på 17. mai, og det kan være godt med noe friskt og leskende om vi er så heldig at gradestokken viser varmt og godt vær. 

Frukt og bær passer perfekt på 17. mai, og kan også brukes som dekorative innslag som også kan spises. Tre  spyd med frukt og bær, skjær opp melon, fyll muffinsformer med oppkuttet fruktbiter og bær og nyt. Lag et stort flagg med frukt i rødt hvitt og blått, det vil garantert gjøre kakebordet enda flottere.

 

Oppskrifter finner du her > 

frukt.no/oppskrifter/pikekysspavlova

frukt.no/oppskrifter/eton-mess

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev