Nyhet
Matnytt I DAG BRAKER DET LØS

I DAG BRAKER DET LØS> Søndag 26 januar starter Bocuse d`Or 2025 i Lyon

I dag søndag 26 januar braker det løs i Lyon – følg Bocuse d’Or 2025 via Nordic Food Life

 

Fra vårt kommentatorstudio vil Harald Osa, Tom Victor Gausdal og Anne-Kat. Hærland formidle og analysere det vi ser på skjermen underveis, og med egen filmfotograf, kommer vi ekstra tett på det som skjer på Håvard Werklands kjøkken  

 

Team Norway konkurrerer på konkurransens andre dag, og starter som kjøkken nummer 10. Skal du følge med? 

 

Stream og sendeplan:

https://nordicfoodlife.com/events/lyon25

 

Facebook:

  https://www.facebook.com/nordicfoodlife

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev