Kylling og hummer
- Bresse kylling og europeisk hummer
Saltbakt kyllinglår og kyllingbryst
med hummermousseline og villsopp.
Posjert hummerhale «a la Norvegienne»
med estragon og fennikelfrø
Sprø «Trøffel»
med grønne erter og pepperrot
Vinterepler fra Vestlandet
med syltet løk
Spørstekt terte
med ristet kyllingskinn, hummerklør og sjøsalat
Sesongens grønnsaker i smørsaus
Kyllingsjy og hummersaus
Vegan presentasjon
Jordskokk fra Hommersåk og sprøstekt kjerne av purreløk
Vinterhage med røkte jordskokker og hardangereple
Grønnsaker fra markedet
Emulsjon av purreløk og jordskokksaus
Sprø kjerne av vårløk
med tørkede grønnsaker og friske spirer
####
Sjømat
Den norske kysten og havet er en skattekiste. Vi har kombinert hummer med den delikate smaken til kyllingen.
Lag på lag med smak
Lagvis med delikate smaker og teksturer av kylling og hummerkjøtt. Hvert lag har sin egen smak som bringer smaken av det naturlige bords.
Norske årstider
Et røft klima gir skarpt definerte årstider. Dette utfordrer oss til å tenke ukonvensjonelt om råvarer, og fordrer et samarbeid med bønder og fiskere.
Vegetabilske smaker
Et kaldt klima betyr også sakte naturlig vekst som gir oss planter og grønnsaker med rene og klare smaker.
Vinter
Spektakulær natur og iskalde vintre er typisk norsk, og det typisk norske skapes i dette røffe og ville klimaet.