Matnytt Da er vi i gang i Lyon

Da er vi i gang i Lyon> Shopping på det "indre" markedet og menyen...

 

Kylling og hummer

- Bresse kylling og europeisk hummer

 

Saltbakt kyllinglår og kyllingbryst

med hummermousseline og villsopp.

 

Posjert hummerhale «a la Norvegienne»

med estragon og fennikelfrø

 

Sprø «Trøffel»

med grønne erter og pepperrot

 

Vinterepler fra Vestlandet

med syltet løk

 

Spørstekt terte

med ristet kyllingskinn, hummerklør og sjøsalat

 

Sesongens grønnsaker i smørsaus

 

Kyllingsjy og hummersaus

 

 

Vegan presentasjon

 

Jordskokk fra Hommersåk og sprøstekt kjerne av purreløk

 

Vinterhage med røkte jordskokker og hardangereple

 

Grønnsaker fra markedet

 

Emulsjon av purreløk og jordskokksaus

 

Sprø kjerne av vårløk

med tørkede grønnsaker og friske spirer

 

 

####

 

Sjømat

Den norske kysten og havet er en skattekiste. Vi har kombinert hummer med den delikate smaken til kyllingen.

 

Lag på lag med smak

Lagvis med delikate smaker og teksturer av kylling og hummerkjøtt. Hvert lag har sin egen smak som bringer smaken av det naturlige bords.

 

Norske årstider

Et røft klima gir skarpt definerte årstider. Dette utfordrer oss til å tenke ukonvensjonelt om råvarer, og fordrer et samarbeid med bønder og fiskere.

 

Vegetabilske smaker

Et kaldt klima betyr også sakte naturlig vekst som gir oss planter og grønnsaker med rene og klare smaker.

 

Vinter

Spektakulær natur og iskalde vintre er typisk norsk, og det typisk norske skapes i dette røffe og ville klimaet.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev