Nyhet
Matnytt Hederspris til institusjon på Torshov

Hederspris til institusjon på Torshov>

- Med 120 år på baken og et omdømme de fleste i kjøttbransjen kan misunne, går årets hederspris til pølsemakermester Alf Strøm-Larsen AS fra Torshov i Oslo, sa adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist under utdelingen av Stiftelsen Norsk Mats hederspris på Ambassaden i Oslo.

 

- Vi er en gjeng på 60 engasjerte ansatte som sammen med alle våre kunder bidrar til at vi alltid ser fremover mot nye muligheter, sier Erik Strøm-Larsen.

 

Satser på de unge

I en tid der slaktere, kjøttskjærere og pølsemakere er mangelvare, legger Alf Strøm-Larsen AS stor vekt på å tiltrekke og utdanne unge til kjøttfaget. - Alf Strøm-Larsen AS tilbyr sårt tiltrengte lærlingplasser og er med på å forme fremtidens mathåndverkere, sier adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist.

 

Familiebedrift

Bedriften Alf Strøm-Larsen AS er en familiebedrift med lange tradisjoner. Etablert i 1904 da Ida Strøm som hadde kjøttforretning på Grunerløkka giftet seg med Oscar Larsen som hadde kjøttforretning på Frogner. Med tre generasjoner der alle har fagbrev og som aktivt bidrar til driften, er bedriften preget av en sterk arv og kontinuitet, men også selvtillit og lidenskap.

 

I et intervju med NRK-radio for et par år siden kommenterte Jan Strøm-Larsen en undersøkelse som sa at pølsespising kan forkorte livet: "Det tenker jeg at det er verdt".

 

Fokus på kvalitet

Bedriftens fokus på kvalitet gjør dem til en foretrukket leverandør for mange av Oslos mest anerkjente restauranter. I tillegg til butikkutsalg og catering leverer Strøm-Larsen til hoteller, dagligvarebutikker og nettbutikker.

 

Stiftelsen Norsk Mats hederspris

Stiftelsen Norsk Mats hederspris er en pris som deles ut av Stiftelsen Norsk Mat til en virksomhet, person eller aktør i kjøttbransjen som har utmerket seg på en helt spesiell måte. I år ble hedersprisen delt ut for 11. gang under NM i kjøttprodukter på Ambassaden i Oslo.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev