Nyhet
Matnytt Gratis videreutdanning til bakere og konditorer

Gratis videreutdanning til bakere og konditorer>

Bilde over - Thea Thorén, konditor har søkt på fagskoleutdanningen

 

Landets første høyere yrkesfaglig utdanning for baker- og konditorer er åpent for søknader! Spesialisering baker- og konditorfaget er utviklet av bransjen selv, og er et skreddersydd fagskolestudie for deg som er baker- eller konditorsvenn.

 

Med dette studiet får du mulighet til å bygge på din kompetanse og spesialisere deg innenfor temaer innen råvarer i produksjonsprosesser, ledelse, kvalitetsprosesser, bærekraft, ernæring, i tillegg til flere fordypningstemaer. Til sammen gir studiet 30. studiepoeng.

 

Baker- og konditorbransjen er en bransje i omstilling, og har behov for kompetanseutvikling på alle områder og nivåer.

Ved å ta dette studiet bidrar du til å møte fremtidens kompetansebehov. Studiet kan kombineres med både jobb, fritid og familieliv.

Bli med på reisen å bidra til et spennende kompetanseløft av bransjen!

Studiet er offentlig finansiert, så det eneste du må investere er din tid, utenom studieavgiften.

 

Er du baker eller konditor som ønsker faglig påfyll?

Påfyll av kompetanse gjennom hele arbeidslivet blir stadig viktigere. Ny kompetanse gir både muligheter for deg som svenn, samtidig som det bidrar til å utvikle bransjen.

 

Et fagskoletilbud åpner opp for nye muligheter. Kanskje har du en drøm om å starte for deg selv en dag, jobbe innenfor en annen del av bransjen, starte i en ny rolle, kanskje som leder eller fokusere på å utvikle og spesialisere deg som fagperson i jobben du har i dag? Uansett hva grunnen din er, vil dette studiet gi deg nye muligheter i arbeidslivet.

 

Vil du lese mer om innholdet i studiet les mer på nettsiden >

fagskolen-viken.no

 

Thea Thorén drømmer om å starte eget konditori i fremtiden og bestemte seg raskt til å søke på studiet. Gjør som Thea, søk opptak på det nyopprettede studiet «spesialisering i baker- og konditorfaget» på Fagskolen i Viken.

 

 

 

 

Fakta

Studiet har et omfang på 30. studiepoeng og er inndelt i 3 emner. Studiet er organisert som et nettbasert studie med samlinger på Sørumsand i Akershus.

Råvarenes egenskaper, bruksområder og kjemi i produksjonsprosessen (10.stp.)

Produksjons- og bedriftsledelse (10.stp.)

Kvalitets- og produksjonsprosesser i bakerier og konditorier (10.stp.)

 

Om Fagskolen i Viken

Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning som ligger på nivå over videregående opplæring. Våre utdanninger er korte og yrkesrettede som bygger på fag-/svennebrev, autorisasjon eller lang relevant yrkespraksis. Fagskolen i Viken har lange tradisjoner med å tilby utdanning til høyere yrkesfaglig utdanning.

Vi er opptatt av kvalitet i våre utdanninger og et nært samarbeid med arbeidslivet, slik at våre studenter får den nyeste og mest relevante fagkompetansen som etterspørres i markedet.

 

Vår visjon er å løse Norges fremtidige behov for høyere yrkesfaglig utdanning, og som offentlig fagskole er vi stolt av å være Norges største – med over 2 500 studenter. Vi har 8 ordinære studiesteder i Buskerud, Østfold og Akershus, i tillegg til disse har vi midlertidige studiesteder over hele landet.

 

Les mer her >

fagskolen-viken.no/studier/baker-og-konditorfag

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev