Matnytt Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen

Gladkokken åpner restaurant i Østbanehallen>

8. april åpner Gladkokken og EIK Servering et helt nytt restaurantkonsept i Østbanehallen; Gladkokken restaurant.

Jan Henrik Gladkokken Syversen, bedre kjent som Gladkokken, er en av Norges største og mest besøkte matblogger og matprofiler i sosiale medier. 8. april åpner han sin aller første restaurant i Østbanehallen i Oslo sentrum.

 

- Jeg gleder meg helt enormt. At en matprofil åpner en egen restaurant, har ikke blitt gjort før i Norge. Flere av mine diggeste retter kommer på menyen, lover Jan Henrik Gladkokken Syversen.

 

Nå 8 år etter at eventyret Gladkokken startet på nett og sosiale medier, utvides konseptet med en ganske stor restaurant med over 250 sitteplasser, digg mat og lite jåleri. Her blir det god mat og god stemning.

- Målet er at folk skal komme hit og kose seg med skikkelig comfort food fra hele verden. I april lanserer jeg også en burgerbok og flere av disse burgerne kommer på menyen, sier Gladkokken.

 

EIK Servering er med som partner

EIK Servering er partner og ansvarlig for å rulle ut konseptet. Selskapet som står bak en rekke restauranter og utesteder i Norge, og ledes av Maria Aas-Eng.

 

- Vi tok over lokalene for en stund siden og har lett etter et tydelig konsept som kan ta ut potensialet som ligger i lokalet, der de som bor i Oslo og de som reiser med tog har et trivelig sted med variert, digg mat. Nå har vi funnet et perfekt konsept som vi tror passer, enten du kommer med kollegaer til lunsj, kommer trillende kofferten før flytoget går eller skal treffe venner et sentralt sted før en konsert. Vi gleder oss veldig til å se utviklingen i dette konseptet fremover, sier Aas-Eng

 

Gladkokken kommer selv til å være hyppig i restaurantene enten det er for å stå på kjøkkenet eller å snakke med gjestene i restauranten.

 

- Jeg har lenge hatt en drøm om å ta ut konseptet i en restaurant og nå falt både timingen og de rette partnere på plass for å kaste seg ut i det. Jeg har jobbet på restaurantkjøkken før, og har savnet å dele gode opplevelser med kolleger og gjester. Nå gleder jeg meg til fullt trøkk på “opening week” fra mandag 8. april, avslutter Syversen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev