Nyhet
Matnytt Geitmyra på Dyrsku’n: Gratis kokkekurs for ungdom!

Geitmyra på Dyrsku’n: Gratis kokkekurs for ungdom!>

– Vi inviterer ungdommene inn for å lage spennende retter og smake på norske tradisjonoster, sier Bente Bugge-Erlingsen, daglig leder for Geitmyra Tønsberg.

 

Dyrsku’n er Norges viktigste møteplass for mat og landbruk, handel, politiske debatter, foredrag og rotekte opplevelser.

 

– Vi har en rik tradisjon for ost her i landet og vi gleder oss til å se ungdommene eksperimentere med gamle oster i nye kombinasjoner. Det er noe helt spesielt når unge ganer møter tradisjonelle smaker som gammelost, pultost, knåost og skjørost. Når vi i tillegg kombinerer disse med sesongens ferske grønnsaker, åpner det seg en verden av nye og spennende retter!

 

På dette kurset vil ungdommene:

 

Lære grunnleggende teknikker: Alt fra å behandle ost riktig til hvordan du balanserer smaker for å få det beste resultatet.

 

Utforske kreative oppskrifter: Skap retter du aldri trodde var mulig med norske tradisjonoster, kombinert med sesongens ferskeste råvarer.

 

Få en unik smaksopplevelse: Du får smake på alt du lager, og vi lover at det blir mange nye favoritter.

– Dette er en gyllen mulighet til å utfordre smaksløkene og lære mer om norsk matkultur på en morsom og interaktiv måte, sier Bente. – Kurset passer for alle, uansett erfaring. Det viktigste er at du er nysgjerrig og har lyst til å prøve deg på kjøkkenet. Men vær rask – det er begrenset med plasser, og her gjelder førstemann til mølla. Eller ysteriet, ler Bente.

 

STED: Dalane skule, Nordbygdivegen 60, Seljord

 

TID: Lørdag 14. september kl. 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00 / Søndag 15. september kl. 11.00, 13.00 og 15.00

 

Lenke til påmelding til JUNIORKOKKESKULE > 

dyrskun.no/billett

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev