Nyhet
Matnytt Fargerike 17. mai desserter som frister

Fargerike 17. mai desserter som frister>

Imponer med fargerike og friske desserter til 17. mai-feiringen. Opplysningskontoret for frukt og grønt gir deg de beste tipsene til en god avslutning på måltidet. Minipavlovas er en sikker 17. mai-vinner for både store og små.

 

 

Årets 17.mai knytter vi forventinger til, etter 2 år med restriksjoner og bortfall av barnetog, kan vi endelig glede oss til hurraropene fra spente barnemunner mens de svinger det norske flagget og roper stolt: hipp, hipp hurra for Norge og Grunnloven. Dette må feires og vi gir deg tips til fargerike og friske desserter til den store dagen.

 

 

Opplysningskontoret for frukt og grønt ønsker alle en riktig god feiring, og håper det ikke stresses for mye med forberedelsene. Det skal ikke mye til for å kose seg og oppleve en god 17. mai.  

 

 

Aftenposten har spådd opp mot 30 varmegrader på nasjonaldagen, så det kan passe med hjemmelaget is i flere farger. Is er godt, og med frukt og bær smaker det enda bedre. 

 

 

Bli inspirert av disse fargerike og enkle dessertene til maifesten:

 

frukt.no/oppskrifter/fruktspyd---en-forfriskende-dessert

 

frukt.no/oppskrifter/minipavlova-med-bar

 

frukt.no/oppskrifter/eton-mess

 

frukt.no/oppskrifter/lollipop-med-tre-farger

 

frukt.no/oppskrifter/hjemmelaget-vaniljekrem

 

frukt.no/oppskrifter/fruktspyd---en-forfriskende-dessert

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev