Matnytt Familiekokkene - Premiere!

Familiekokkene - Premiere!> Starter fredag 27. november på NRK1 og i NRK TV kl. 20.05

Familiekokkene  har  Premiere  fredag 27. november på NRK1 og i NRK TV kl. 20.05. Nå skal NRK kåre Norges mest matglade familie i en gøyal og storslagen matlagingskonkurranse for og med hele familien.

 

Alle familiene

Det blir god kok på kjøkkenet når underholdningsprogrammet «Familiekokkene» skal inn i gullrekka denne høsten.

Seks familier fra hele landet kjemper om å vinne dommernes gunst og smaksløker med sine matkunnskaper når de flytter hjemmekjøkkenet sitt inn i et TV-studio.

 

Familiene skal vise frem norske mattradisjoner anno 2020 blandet med det beste de har å by på av familieoppskrifter som har gått i arv.

 

 

 

Familiene skal bedømmes av stjernekokk og Norges første vinner av Bocuse D’Or - fra venstre  Bent Stiansen, eier og kjøkkensjef av Bula Neobistro, Reneé Fagerhøi, og matanmelder Amanda Sunita Bahl.

 

Dette er familiene

Seks familier fra nord til sør skal inspirere oss til å lage mat sammen hver fredag fremover. Det er familien Mir, familien Lavoll, familien Vauger, familien Nordin, familien Romano og familien Johnsen som møtes til ukentlige dueller over grytene i studio. Hver uke må en familie reise hjem, og til slutt er det de to beste familiene som møtes i den avgjørende finalen.

 

Familierelasjoner settes på prøve og her er noen av temaene familiene skal bryne seg på uke for uke:

 

Festmåltid

Bursdag

Kakefest

Jul

Kokkenes kamp

Vegetar

 

I tillegg kommer det overraskelser og utfordringer som setter deltakernes ferdigheter og kreativitet på prøve. Ikke minst må familiene vise at de kan samarbeide når det gjelder.

 

Bli med og lag mat med oss hver fredag fra og med 27. november!

Vi håper du blir inspirert til å prøve deg på oppskriftene og publiserer dem fortløpende på nrk.no/mat/ underveis i konkurransen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev