Matnytt Dette lager De Norske Kokkelandslagene Senior i OL i dag

Dette lager De Norske Kokkelandslagene Senior i OL i dag>

I dag konkurrer De Norske Kokkelandslagene Senior i kategorien «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart.

 

De startet i kjøkkenet kl. 15:00. Servering starter kl. 20:00. De har sju serveringer i denne rekkefølgen:

 

 

Brød, smør og dipp, fingermat (to kalde og to varme), kaldt festfat med to fisketerriner og tilbehør, vegansk varm mellomrett, hovedrett, dessert og konfekt.

 

 

Maten serveres til 12 gjester, 10 av dem er betalende gjester fra Norge. To retter går til juryen for bedømming.

 

 

På menyen står råvarer som kongekrabbe, røkt laks, røkt fjordørret, Sterling kveite, kalv, norske grønnsaker og en dessert med smaker av solbær, valnøtt og sjokolade.

 

 

Kokkelandslaget Senior har følgende deltakere:

 

Gunnar Hvarnes (manager)

Sebastian Myhre (kaptein)

Siriyaporn Rithisirikrerg

Panupong Phengphen

Sindre Hjelmseth

Runar Helgeland

Simen Johansen

Benjamin Granerud

Eline Sofie Sunde

Nils Flatmark

Rohita Kumara

Synva Gjerde Knapastad

Mats Eriksen Holmsen

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev