Matnytt Dette lager De Norske Kokkelandslagene Junior i dag

Dette lager De Norske Kokkelandslagene Junior i dag>

I dag konkurrer De Norske Kokkelandslagene Junior i kategorien «Chefs table» i Kokke-OL i Stuttgart.

 

 

De startet i kjøkkenet kl. 15:30. Servering starter kl. 20:30. De har fem serveringer i denne rekkefølgen: Fingermat (to kalde og to varme), kaldt festfat med to fisketerriner og tilbehør, vegansk varm mellomrett, hovedrett og dessert.

 

 

Maten serveres til 12 gjester, 10 av dem er betalende gjester fra Norge. To retter går til juryen for bedømming.

 

På menyen står råvarer som kongekrabbe, kyllingvinger, røkt ørret, østers, piggvar, entrecôte og høyrygg av norsk ungfe, norske rotgrønnsaker og en dessert med smaker av solbær, hasselnøtt og en varm kake med karamell, havsalt og hasselnøtt.

 

 

De Norske Kokkelandslagene Junior har følgende deltakere:

 

 

• Gunnar Hvarnes (manager)

• Christer Rødseth (kaptein)

• Håvard Onsøyen

• Martine Espeland

• Andreas Enger Fjellheim

• Christoffer G. Fallet

• Nora Krogstad

• Trym Karlsen

• Rohollah Murshakhi

• Torje Torvik

• Lea Friis Henriksen

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev