Nyhet
Matnytt Delicatessen blir en del av EIK Servering

Delicatessen blir en del av EIK Servering>

Tapaskonseptet Delicatessen blir med sine 6 restauranter og 110 millioner i omsetning en del av EIK Servering.

I august i år ble Lava Oslo en del av EIK Servering. Nå blir også Delicatessen en del av det raskt voksende restaurantkonsernet. Gründererne bak Delicatessen skal fortsette videre i selskapet og blir partnere i EIK Servering.

 

- Vi gleder oss masse til å bli en del av EIK Servering. Vi er nylig kommet oss igjennom en pandemi, og nå ligger en hverdag med økte råvarepriser, strømkostnader og usikkerhet foran oss. Da er det klart at timingen for å bli en del av et større konsern er meget god, sier gründer og CEO i Concept restaurants AS, Erik Tronbøl.

 

Delicatessen som åpnet sin første restaurant i 1999 skal fortsette som før, men nå håper de å kunne åpne flere restauranter i årene som kommer.

 

- Delicatessen skal fortsette å være Delicatessen, men som en del av EIK Servering får vi muligheten til å bruke mer tid på lønnsomhet, forbedre leverandøravtalene våre og mer tid til å åpne flere restauranter under merkevaren Delicatessen, sier Tronbøl.

 

EIK Servering vokser videre og har nå over 600 millioner i budsjettert omsetning. Med Delicatessen på laget får de med seg en enorm kompetanse på drift.

 

- Det er utrolig gøy å få med gjengen bak Delicatessen på laget. Dette er folk som i over 23 år har vist at de kan drifte bra. Det gjør at vi er enda bedre rustet til å ta på flere gode konsepter i tiden som kommer, sier daglig leder i EIK Servering, Erlend Karlseng.

 

Har blitt enda flere siden sist

Siden oppkjøpet av Lava Oslo har EIK Servering også kjøpt opp noen individuelle restauranter og serveringssteder. Nærmere bestemt Vineria Ventidue, Fyrhuset Kuba, Tre Stuer og Bar, Uvisst og Alf.

 

- Oppkjøpstakten vår er høy, og i likhet med våre andre oppkjøp blir også gründerne bak disse stedene partnere i EIK Servering. Alle våre nye partnere tar med seg masse ny og spennende kompetanse inn i selskapet som er med på å løfte vårt fagmiljø ytterligere, avslutter Karlseng.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev