Matnytt Bollebar

Bollebar> åpner fredag 3. september

 På bildet - Baker Trude Beate Brendehaug er daglig leder ved Bollebar.

 

Bollebar åpner fredag 3. september og er første smakebit på det kommende serveringstilbudet ved det nye Nasjonalmuseet.

 

Bollebar er barnevennlig, med boller, saft og kaffe. Her får du både frokost og dessert. Da har du det meste du trenger på en kafé!

 

Bollebar er første smakebit på det kommende serveringstilbudet ved Nasjonalmuseet. Bollebar er barnevennlig, med boller, saft og kaffe. Her får du både frokost og dessert. Da har du det meste du trenger på en kafé.

 

 

 

– Bollebar har en ny tilnærming til den tradisjonelle hvetebollen. Her blir både søtbakst og brioche, og alt der i mellom – så lenge det har bolleform. Man får både frokost og dessert. Da har du det meste du trenger på en kafé, sier Tom Victor Gausdal, en av folka bak Bollebar.

 

Lava Oslo og Dugurd kantner står bak Bollebar og flere kjente spisesteder i Oslo som Smalhans på St. Hanshaugen og Katla i Universitetsgata.

 

Bollebar er barnevennlig, med boller, saft og kaffe – men ikke alkohol. Her blir det boller og saft basert på råvarer som er i sesong.

 

 

 

– Du har jo doughnuts og cup cakes over alt, men det er gjort lite med den tradisjonelle bollen. Det ville vi gjøre noe med. Vi tar ikke snarveier med bollene. Vanligvis rører ikke konditorer gjærbakst, det er en mer all round-jobb for kokker, men vi har fått med oss konditorer til å utvikle de forskjellige toppingene, sier Gausdal.

 

Baker Trude Beate Brendehaug er daglig leder ved Bollebar. Hun har erfaring fra Bakelandslaget 2020 og bakeriet Kveitemjøl på Aker Brygge.

 

 

 

bollebar

Åpningstider: Mandag til fredag kl. 07.30–17.00, lørdag til søndag kl. 10.00–17.00 

Åpner 3. september

Adresse: Brynjulf Bulls plass 2 

bollebar.no

 

 

 

Kaféen i det nye Nasjonalmuseet

Kaféen i det nye Nasjonalmuseet vil gjenspeile norsk matkultur med et moderne og internasjonalt preg.

I det nye Nasjonalmuseet vil du finne du en flott og stor kafé i 1. etasje, med egen inngang fra museumsplassen. Det blir i tillegg flere serveringssteder i museet, som på museets takterrasse med utsikt over Oslofjorden. 

 

Dugurd har fått jobben med å lage maten i det nye Nasjonalmuseet. Med driften i Nasjonalmuseet vil Dugurd satse på kortreiste, rene og naturlige råvarer og god, fornuftig priset mat.

 

Dugurd er et satsningspunkt hos Lava Oslo og er startet sammen med Du godeste kantine.

 

Sammen har de to selskapene skapt Dugurd, som har et sterkt fokus på diversitet og bærekraft. De ønsker å skape steder og opplevelser som tilfører noe nytt til områdene og miljøene de springer ut i.

 

Besøk Nasjonalmuseets kafé i 2022!

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev