Matnytt NORSK SKREI, KAMSKJELL OG TØRRFISK

NORSK SKREI, KAMSKJELL OG TØRRFISK> Råvarer fra havet i Bocuse d`Or Europe 2024

Bocuse d’Or er verdens vanskeligste konkurranse i kokekunst, og da skal oppgavene reflektere det. Det var svært spennende å se hvordan kandidatene løste oppgaven med å kombinere skrei og kamskjell i selve mesterstykket på fatet, og hvordan de løste tørrfiskoppgaven i siderretten.

Fatoppgaven i Bocuse d'Or er en utfordrende oppgave, som krever eksepsjonell dyktighet og dedikasjon fra kandidatene. Kokkene må skape retter som imponerer ved å balansere smak og estetikk, på en måte som bringer overraskelser til dommerne.

 

 

Delikatesser fra havet på fatet

I oppgaven skulle kandidatene kombinere norsk skrei og kamskjell som sitt mesterstykke på fatet. I tillegg måtte de bruke tre tilbehør, hvor to av de må være vegetariske og meieriprodukter

og egg er tillatt. Siste garnityr til fatretten er utvannet tørrfisk fra Halvors i Tromsø, som serveres som en siderett til fatet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev