Nyhet
Matnytt Barnas aller beste kokebok er nominert til årets beste!

Barnas aller beste kokebok er nominert til årets beste!>

Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker mye mer mat enn voksne tror også  særlig hvis de får lage den selv.

De må bare få slippe til, få litt veiledning og så gode oppskrifter. 

 

 

Pris kr 349,-.

Forlaget Press

 

 

 

 

 

 

Dette navnet har boka fått fordi det er barna som har lagd den selv!

Siden 2011 har tusenvis av barn hatt matundervisning på Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo, Trondheim, Kristiansand og på Ringsaker – de har kuttet og rørt og blandet og kokt og stekt og bakt, og lagd den ene knallgode matretten etter den andre.

 

 

Det er kjempeviktig at barn og unge får slippe til ved kjøkkenbenken. Kanskje er det å la barna lage maten selv, det aller viktigste Geitmyra har gjort i de ti årene siden Geitmyra åpnet.

 

 

Underveis i disse årene har barna prøvd ut massevis av oppskrifter, og oppskriftene har hele tiden blitt tilpasset og forbedret, alt etter hvordan barna likte dem. Etter all denne prøvingen og smakingen og justeringen har alle oppskriftene  blitt veldig bra.

Og her i boka har man  samlet de 80 beste av dem.

 

 

Da må jo dette bli Barnas aller beste kokebok? Den er i alle fall garantert grundig testet på barn.

Barnas aller beste kokebok fra Forlaget Press er laget i samarbeid med Geitmyra matkultursenter.

 

 

 

Nå er kokeboka nominert til prisen Årets beste kokebok 2021. Ikke verst for en kokebok for barn.Prisutdelingen skal skje førstkommende onsdag 17. november kl. 17.30 i Norli sine lokaler.

 

 

Erik Røed (f. 1966) har en fortid fra teater- og filmbransjen. Han har skrevet og oversatt kokebøker siden 2006, blant annet Brød og brødbaking i samarbeid med Åpent bakeri i Oslo. Har vært knyttet til Geitmyra matkultursenter for barn siden starten, og hatt et nært samarbeid med matskribent Andreas Viestad i mange år.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev