Nyhet
Drikke viner fra Sicilias ubestridde ledestjerner

viner fra Sicilias ubestridde ledestjerner>

Planeta er Sicilias ubesttride ledestjerne. Og Italias. Ingen slår i dag Planeta i renommé, kvalitet og mangfold på Sicilia. De har snudd verdens oppfatning av "Italias kornkammer" til å være en region i den ypperste kvalitetsklasse. Med kompromissløst kvalitetsfokus, unike viner, stor respekt for Sicilias historiske røtter og len lang rekke topp-produkter på såvel internasjonale som egne druesorter. har Planeta egenhendig satt Sicilia på kvalitetsvinkartet en gang for alle, og samtidig plassert Italia på den internasjonale stjernehimmel.

 

Planeta La Segreta fra Planeta er familiens introduksjonsvin til sin vin-verden. Med skrukork og egne druer fra Sicilias vest-kyst er dette kanskje deres mest anvendelige allround vin. Og Planeta er Sicilias ledestjerne. Ingen slår i dag Planeta i renommé, kvalitet og mangfold på Sicilia. De har snudd verdens oppfatning a "Italias kornkammer" fra å være en region opptatt av bulk til å være en region i den ypperste kvalitetsklasse gjennom sine unike viner i den ultimate verdensklasse, skapt på såvel internasjonale som egne druesorter. Planeta har satt Sicilia på kvalitetsvinkartet - en gang for alle.

Planeta La Segreta rosso 2020

Fargen er lys rubinrød og den har duftaromaer av friske rips, kirsebær og bjørnebær, med hint av sjokolade og mint.

Smaken er fruktdreven med friske tanniner og saftig rødbærsfrukt.

Passer til retter av lyst kjøtt, lam, sau og svin.

Pris kr 189,90

 

La Segreta Bianco 2022

Fargen er lys gyllen og den har aromatiske duftaromaer av  siciliansk sitrus, lichi, ananas, kumquat og fersken, med innslag av mineraler og urter. Smaken er rik, tørr og svært fruktig, velbalansert syre og lang ettersmak med hint av mint. Myk, rund og elegant. Passer til fisk, skalldyr, lyst kjøtt og som aperitif.

Pris kr 189,90

 

Italias beste rosevin 

En unik vin fra Planeta og Sicilias stjerne. Bl.a. kåret til Italias beste rosé - Decanter Gold Medal!  Ingen slår i dag Planeta i renommé, kvalitet og mangfold på Sicilia. De har snudd verdens oppfatning a "Italias kornkammer" fra å være en region opptatt av bulk til å være en region i den ypperste kvalitetsklasse gjennom sine unike viner i den ultimate verdensklasse, skapt på såvel internasjonale som egne druesorter.

 

Planeta Rosé 2022

Fargen er lys rosa og den har duftaroma av roseblader, rips, lyse røde bær, gule moreller, med innslag av rosa grapefrukt, granateple og villbringebær. Smaken er saftig og delikat og den har frisk syrlighet kombinert med villbringebær, rips og markjordbær. Lang, leskende finish. Den passer som aperitif og til fisk, og skalldyr

Pris kr 184,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev