Nyhet
Drikke Villa Borghetti Valpolicella nå som BiB

Villa Borghetti Valpolicella nå som BiB >

Onsdag 2. juli Villa Borghetti Valpolicella BiB lansert  i testutvalget, og dette kan fort bli sommerens røde BiB-slager!

Vinen har vært tilgjengelig i bestillingsutvalget i noen år, men har nå fått en real facelift.

 

 

Den har en dyp rød farge med en typeriktig og frisk aroma preget av røde bær, urter og litt trekrydder. Fokusert, saftig og fruktig, preg av røde bær og urter, frisk ettersmak.

Denne vinen passer perfekt til pasta, pizza, tapas og lette retter med kylling og fisk, men er også en god vin å nippe til uten matfølge.

Kjøl den gjerne ned til 14-16C før servering. Vinen er produsert på de tradisjonelle druetypene Corvina (70%), Rondinella (20%) og Molinara (10%). Tradisjonell fremstillingsmetode og oppbevart på ståltank frem til tapping.

Pris kr 509,90

 

Produsent er Pasqua, som i år markerer sitt 100-årsjubileum

 Pasqua Vigneti e Cantine ble grunnlagt i Valpolicella i 1925 og er best kjent for sine Amarone-, Valpolicella- og Soave-viner. De produserer også viner i Toscana og Puglia, og har et fokus på kunstnerisk design i presentasjonen av sine produkter. Med en sterk internasjonal tilstedeværelse er Pasqua en viktig representant for italiensk vinkultur.

En lidenskapelig familie - ett århundre lang historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om det dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Dette ble ferdigstilt i 2007.

Pasqua har stort fokus på bærekraft og miljøvennlig produksjon i alle ledd, og de ble i 2023 utnevnt som «Innovator of the Year» av Wine Enthusiast.

Familiebedriften ledes i dag av Riccardo Pasqua, med god hjelp av sin far Umberto og bror Alessandro.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev