Nyhet
Drikke unik smaksbombe

unik smaksbombe >

1000 Stories Bourbon Barrel Aged Chardonnay er en unik smaksbombe som ikke er én i mengden. Her får du noe av det beste USA kan by på: det friske, fruktige fra Californias Chardonnay og en touch deilig fylde, vanilje og røkt smak fra bourbonfat fra Kentucky.

 

Denne er midt i blinken for dem som liker Chardonnay - og tør å ta steget litt bort fra det tradisjonelle. Det skal også sies at naturen ikke spilte helt på lag da vinmaker Sebastian Donoso skulle utvikle sin aller første årgang nyutnevnt vinmaker for 1000 Stories-vinene.

Mer tørke og varme enn normalt ga et annet utgangspunkt.

 

 

Resultatet er blitt en enda mer av særpreget 1000 Stories bourbon barreled aged Chardonnay er kjent for med mer fylde, rikere smak forent med det friske fra druene. Dette er en nydelig vin til kyllingretter, for eksempel. 

 Vinen har også litt utviklet preg av tropisk frukt, pære og fersken med innslag av fat, vanilje, litt smør og nøtt. Smaken er rund og kremet med god fylde og har også her et preg av fersken, tropisk frukt, fat og vanilje, litt smør og nøtt. Fargen er middels dyp grønngul.

Pris kr 179, 90

 

Honning glasert cajunkylling  med salat 

 

 

Honning glasert cajunkylling 

Til 4 personer

600 g kylling i biter

4 dl ris

honning

olivenolje

cajun kryddermix

 

Grønnsaker og salat

babyleaves

paprika

sitron og lime

avocado

vårløk

smørdampede sukkererter

bladpersille

 

marinade

1,5 ss cajun kryddermix

1,5 ss olivenolje

1,5 ss honning

 

Bland kyllingbitene i marinaden og la ligge i 10 minutter.

Kok opp ris. Stek kyllingen på middels varme til den er helt gjennomstekt.

Server over ris og tilsett de grønnsaker du måtte ønske!

 

Cajun kryddermix

nok til 2 middager for 4 pers

1 ts salt

2 ts hvitløkskrydder

1 ss paprikakrydder

1 ts sort malt pepper

1 ts løkpulver

1 ts kajennepepper

1,5 ts tørket oregano

1,5 ts tørket timian

 

Bland sammen krydderet.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev