Fra fredag 4 mai vil det være mulig å handle fire forskjellige A&A Sider fra Nordre Bergan Gård i Sandefjord, på Vinmonopolet.
Anita & Agnar Lund er 3 generasjon som jobber på gården og det var Agnars bestefar som startet med epler her på Nordre Bergan Gård i 1950. Med gunstig beliggenhet og godt jordsmonn gir dette ”smaken av `Sandefjord”.
Nordre Bergan gård har lang og stolt tradisjon med epledyrking og
med håndbårende tradisjoner og god kunnskap produserer de epler, eplemost og sider av høy kvalitet.
Vestfolds klima gir eplene sin karakteristiske smak av sommer.
Fire sidere vil være tilgjengelig, samtlige i 75cl Bordeaux flasker:
8363701 A&A Sandefjord Gravenstein 8% alkohol
8362101 A&A Sandefjord Rød Aroma 8% alkohol
8363301 A&A Sandefjord Aroma 7,5% alkohol
8363201 A&A Sandefjord Summer red 8% alkohol
A&A Sider Sandefjord er laget på rene eplesorter, samtlige epler er håndplukket.
De bruker friske epler og smaksbildet de søker er en frisk og syrerik Sider, lys i fargen, litt vinøs på stilen med en elegant balanse som egner seg til det meste av mat - A&A Sider Sandefjord skal kunne minne litt om Solkysten i Vestfold.